Servei de traducció


Servei de Traducció ST – Traductor Jurat

Servei de traduccio

Servei de Traducció – Traductors Jurats a Espanya.

Som “Servicio de Traducción (ST)“. Una agència de traducció que ofereix el seu servei integral de traducció a empreses i clients particulars amb una gestió ràpida, qualitat a preus competitius.

Som una empresa de traducció amb seus a València i a Madrid. Atenem i també gestionem els seus encàrrecs de traduccions jurades, tècniques i especialitzades al català o valencià. Oferim un servei integral perquè tingui les seves traduccions professionals amb la presentació adequada i amb la millor qualitat.

Traduccions jurades oficials de documents personals i empresarials des i cap al català. Oferim servei de Traducció d’Espanyol a Català i de Català a Espanyol (Valencià /castellà). També traduïm Català – Anglès; Català – Francès; Català – Italià i altres idiomes.

Els nostres traductors jurats estan degudament certificats pels organismes competents i tenen experiència en la traducció de documents legals, assegurant que cada traducció compleixi amb els més alts estàndards de qualitat i precisió.

Qualitat, bon preu i confidencialitat. Tot això sumat a l’entrega ràpida dels documents o textos traduïts.

Traduïm per a Espanya i el món.

Traductor Valencià Català /Castellà – Espanyol

Oferim el nostre servei de traducció professional de Valencià Català /Castellà – Espanyol per a empreses.

Servei de traducció tècnica professional


Servei de traducció tècnica professional per a empreses. En la nostra agència de traduccions a València o a Madrid realitzem grans projectes de traducció tècnica. Des dels més complexos fins als més simples. Traduccions especialitzades per a tots els sectors empresarials com les traduccions tècniques per a la construcció, automoció o enginyeries. També en traduccions tècniques oferim el servei de traducció urgents. Més informació sobre diferents tipus de traduccions…

Servei de traducció mèdica

Servei de traducció mèdica, farmacèutica, indústria cosmètica i altres branques de la salut. Traduccions professionals per a hospitals, metges, professionals sanitaris i altres organismes públics de salut. També, si es tracta de traduccions mèdiques jurades, disposem de traductors jurats amb aquesta especialitat. Aquestes traduccions es podran presentar en organismes públics i tindran validesa legal o oficial.

Servei de Traducció Urgent

Traduccions jurades urgents Servei de traducció urgent a Espanya de certificats i també de documents oficials amb apostilles. Poseu-vos en contacte amb la nostra agència mitjançant el nostre telèfon, correu electrònic o WhatsApp. Us facilitarem un pressupost de manera immediata, on podreu comparar els nostres preus molt competitius. Tot això sense cap compromís i amb la més absoluta confidencialitat. Les traduccions urgents requereixen, en moltes ocasions, formar un bon equip de traductors que treballin conjuntament. I a ST estem acostumats a aquests projectes de traduccions urgents.

Servei d’Intèrprets

Intèrprets de idiomes per a conferències i reunions empresarials.

Servei d’intèrprets de idiomes en empreses, conferències, videoconferències i també per a assumptes personals. Els millors intèrprets per al seu encontre comercial o formació internacional. Intèrpret d’anglès, francès, alemany, rus, xinès… etc.

Intèrprets Online Interpretacions en línia per a assumptes de negocis o legals en tots els idiomes. Contracti el seu intèrpret d’anglès, francès o qualsevol altre intèrpret d’idioma per a la seva videoconferència. És una manera fàcil i econòmica de tenir a disposició el servei d’interpretacions estigui on estigui.

Intèrprets a València – Intèrprets a Castelló – Intèrprets a Alacant – Intèrprets a Madrid – Intèrprets a Barcelona.

Vol saber el preu del seu projecte de traducció o document?

El millor preu en traduccions jurades i professionals. Descomptes per a grans projectes de traducció i, és clar, amb la mateixa qualitat que ens caracteritza.

Sol·licita ara mateix el teu pressupost de traducció.

email servei de traduccio